Predstavljanje knjige – Google i/li Strina, Marina Marija Hipp

knjižnica bogdana ogrizovića

U petak, 19. svibnja 2017. 19:30 – Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića.

Ovo nije jedna od onih knjiga koje se samo pročitaju. Ona se čita i iščitava jer u njoj prebiva mudrost.

“Glavni junak ove knjige je onaj tko je čita, a dok je čitaš, pričaš s njom” naglasila je autorica objašnjavajući razlog zašto je riječ o 3D interaktivnoj knjizi.

“Autorica mudro, a duhovito i s lakoćom govori o cijelom spektru života – odlukama, pravim i krivim, energiji i tome kako ona utječe na uspjeh ili izaziva neuspjeh, igrama našeg uma s nama… A sve kroz primjere praktične i životne” stoji u recenziji Dee Devidas, dok autorica u preporuci za upotrebu poručuje: “Čuvati izvan dometa ruku onih koji sve znaju i ni u što ne sumnjaju!”

Komentirajući aktualnu društvenu situaciju Hipp ističe da je “vrijeme za buđenje svijesti, svijesti onih ljudi koji imaju nešto za reći i da shvatimo da nisu nas političari doveli u ovu sitaciju zato što su oni lošiji nego mi, već zato što mi loše biramo (…) neće biti trećeg svjetskog rata, već buđenje svijesti”.

“Dobro i/li loše, Google i/li Strina” prva je od tri knjige iz serije Dijamat. Druga knjiga imat će naziv “Moć i energija – Google i Strina”, a treća “Strina sam – Skužila sam”. I dok je u prvoj knjizi autorica riješila dilemu kokoš ili jaje kroz paraktičan primjer u životu, za iduću knjigu najavljuje rješavanje Da Vincijevog koda.

 

 

izvornik: mrežne stranice Dubrovački Vjesnik i Kultura u Zagrebu