Hoćeš li doći?

ZEKAEM

Nakon dvomjesečne stanke Zagrebačko kazalište mladih od 27. svibnja ponovo počinje s izvedbama svojih repertoarnih predstava.  

Očekujte najgledanije predstave za koje se uvijek traži karta više: H.E.J.T.E.R.IHuddersfieldDobro je dok umiremo po reduEichmann u Jeruzalemu. Detaljni raspored izvedbi potražite ovdje.  

Cijene ulaznica su 70 kuna (za predstave u dvorani Istra:  H.EJ.T.E.R.I, Huddersfiled, Eichmann u Jeruzalemu) i 60 kuna (za predstavu u dvorani Polanec: Dobro je dok umiremo po redu).

Kao što znate, kazališta su osobito pogođena pandemijom. Za vrijeme trajanja karantene, ZKM je, kao i brojna druga kazališta u zemlji, ustupio veliki broj svojih najboljih predstava, uključujući repertoarne hitove poput Črne mati zemle, na besplatno online gledanje. Ovoga puta od svoje publike trebaju pomoć da lakše prebrode neizvjesnost. Stoga nažalost za izvedbe do kraja sezone ne vrijede uobičajeni studentski, umirovljenički i popusti za organizirane posjete.

Ulaznice i dalje možete rezervirati i kupovati online na našem webu, dok blagajna radi svakim radnim danom od 10-20, subotom od 10-14 te dva sata prije predstave, nedjeljom dva sata prije predstave.Za informacije i rezervacije obratite nam se na 01 4876 721 i 01 01 4872 561, te na info@zekaem.hr .  

U ZKM-u se provode preporučene epidemiološke mjere kako biste se u svome kazalištu mogli i dalje osjećati sigurno i opušteno. Zbog održavanja sigurnosnog razmaka, broj mjesta u dvorani je ograničen i smanjen. Zato je važno da na vrijeme rezervirate svoja mjesta te vas molimo da u dvorani držite propisani razmak koji smo osigurali.