GKK: Igraj se i uči

Igraj se i uči – novi online edukativno-zabavni projekt Gradske knjižnice Kaštela

Gradska knjižnica Kaštela i učiteljice razredne nastave Esma Sarajčev i Anita Čupić predstavljaju zajednički projekt „Igraj se i uči“.

Projekt je osmišljen kao pomoć učenicima u lakšem savladavanju lektirnih djela nastave na daljinu. Namijenjen je učenicima, roditeljima, učiteljima, kao i svima onima koji se žele zabaviti i provjeriti svoje znanje.

Na internetskoj stranici Gradske knjižnice Kaštela www.gkk.hr nalaze se igrice u digitalnom obliku o lektirnim djelima od 1. do 4. razreda osnovne škole, a bazu igara ćemo stalno nadopunjavati novim primjerima.

Igrajući, učenici mogu bolje upoznati i razumjeti pojedino lektirno djelo.

Za igranje je potrebno kliknuti na poveznicu i uživati u igri.

Igre su besplatne i mogu se igrati bilo kada, a vrijeme igranja nije ograničeno, kao ni broj pokušaja.

“Pozivamo učitelje/učiteljice da nam se pridruže svojim dobrim primjerima i tako pridonesemo ovom novom obliku nastave, odnosno pozivamo sve one koji to žele da se priključe ovom zabavno-edukativnom projektu Gradske knjižnice Kaštela. Svoje edukativno-zabavne igrice uz pomoć kojih će djeci biti olakšano učenje možete slati na adresu elektronske pošte knjiznicakastela@gmail.com, a svi kvalitetni radovi bit će objavljeni na stranici Gradske knjižnice Kaštela u rubrici “Igraj se i uči”, navodi ravnateljica Gradske knjžnice Kaštela Renata Dobrić u pozivu za suradnju.

Više na poveznici: https://www.gkk.hr/vijesti/igraj-se-i-uci-lektira-na-zabavan-nacin/