Tribina Razotkrivanje s Koranom Serdarević

kino Europa

Pridružite nam se na predstavljanju prvog romana nagrađivane autorice kratkih priča Korane Serdarević. O “Eksperimentu Irene Tot” razgovarat će s urednikom Seidom Serdarevićem. Predstavljanje će biti u četvrtak 1. veljače u 19 sati u dvorani Müller kina Europa (Varšavska 3, Zagreb)

“Stvorivši zanimljivu i suvremenu junakinju Irenu koja pokušava unijeti promjene u svoj život, Korana Serdarević napisala je iznimno zanimljivo djelo europskih dometa i odlično profiliranih likova.”

Denis Derk, Večernji list

Irena Tot mlada je uspješna žena u ranim tridesetima, no duboko je nezadovoljna svojim životom te odluči promijeniti se, ali za to joj ne trebaju pripravci ni knjige o samopomoći, nego samo čvrsta volja i želja da postane druga i drugačija, da u sebi probudi onu snagu koju je nekada imala, a koja se putem zagubila.

Je li promjena moguća, trebamo li je se bojati, kamo će nas ona odvesti, jesu li nam sve mogućnosti otvorene ili smo zarobljeni u svojim predrasudama, obiteljskim i društvenim normama, samo su neka od pitanja na koja intrigantan, uzbudljiv i napet prvi roman Korane Serdarević pokušava odgovoriti.

 

 

Izvornik: Facebook objava