Priča s Griča 2017.

Advent na Vranicanijevoj poljani

Prošlog je Adventa Gornji grad postao bogatiji za jedno čarobno mjesto iz mašte!

Na prekrasnoj povijesnoj Vranicanijevoj poljani, smještenoj između kule Lotrščak i zgrade DHMZ-a, niknula je čudesna šuma koja je Zagrepčane i njihove goste oduševila premijerne godine, ime joj je Priča s Griča.

Priču koja je maštovitim uređenjem, jazzy ritmovima, bajkovitim gostovanjima i istančanom gastronomskom ponudom uspjela privući veliki broj velikih i malih posjetitelja, u prosincu 2017. očekuje novo poglavlje.

Poglavlje u kojem će se ponovno ispreplitati stvarnost i mašta, san i java, studen zime i toplina blagdana…

Do Priče ćete ove godine i lakše stići zbog stepenica koje povezuju šetalište na Strossu i Vranicanijevu poljanu, ali i duže zadržati, zbog grijanih terasa zbog kojih će druženja na Griču biti još ugodnija. Lokacija će, uz neizostavni mjesec, svojevrsni sibol ove adventske lokacije, biti obogaćena ilustracijama likova iz knjige Šuma Striborova u stvarnoj veličini.

Kao uvod donosimo vam program prvog tjedna Priče s Griča u večernjim satima (od 20 h) uz napomenu da lagano zagrijavanje za službeni početak počinje od 30. 11. :

3.12. Nedjelja – OTVORENJE Matija Dedić i Tamara Obrovac
4.12. Ponedjeljak – Joe Pandur Organic3 (Regis Kattie/hammond Mihail Parušev/bubnjevi, Joe Pandur/gitara)… bubnjar je iz Leb i Sol
5.12. Utorak – Jedis Of Retro s Janom Fabijanić
6.12. Srijeda – DJ Zak
7.12. Četvrtak – DJ Ivona Kovačević
8.12. Petak – Kristijani Beluhan Ajngemahtec Trio – (Mario Igrec/gitara, Mladen Baraković/kontrabas, Kiki Beluhan/vokal)
9.12. Subota- DJ Alen S.

Budite i vi dijelom Priče! Mjesta za najčarobnija blagdanska druženja.

 

 

izvornik: Facebook