Predstavljanje knjiga Krune Šafranića i Ane Bukovac.

Caffe bar Shadow

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na predstavljanje romana “Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak: Puteljkovi prijatelji” (prvi dio) te “Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak: Invazija Puteljkovih neprijatelja” (drugi dio) autora Krune Šafranića, tvorca trilogije fantastičnih doživljaja glavnog junaka ovih romana – Dejana Dobrinića. Prvi dio knjige izišao je u rujnu 2016, a drugi dio u travnju 2018, u izdanju nakladničke kuće Redak iz Splita. Predstavljanje romana i promocija autora održat će se 9. studenog 2018, s početkom u 19,00 sati u Caffe baru Shadow (Ksaver 210, Zagreb).

Urednik knjige, Denis Peričić, (Varaždin, 1968) nagrađivani je hrvatski pjesnik i književnik, dramski i znanstveno-stručni pisac, prevoditelj, esejist, kolumnist, kritičar, antologičar, novinar i publicist i mnogostruki urednik. Radovi su mu uvršteni u desetak antologija te prevođeni na engleski, njemački, španjolski, poljski i makedonski jezik. Autor je pedesetak znanstvenih i stručnih radova.

Glasovima publike na stranici Inverzija.net, prvi dio trilogije “Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak: Puteljkovi prijatelji” zauzeo je treće mjesto u konkurenciji za nagradu Artefakt.

Na predstavljanju knjige, uz autora Krunu Šafranića, sudjelovat će kao posebna gošća spisateljica Ana Bukovac. Predstavit će svoj povijesni roman „Hrvatsko plemstvo“. Knjiga je izišla 2014. u nakladi nakladničke kuće Ceres. Predstavit će također i erotsko-ljubavni roman “Seks i glamur” koji je izišao 2016. u izdanju kuće BUNA.

Posjetiteljima i gostima prezentirat će se recenzija urednika Denisa Peričića, a ulomke iz romana čitat će autori i moderatorica Lorena Arnautović koji će dočarati djelić radnje romana. Posjetiteljima će se također predočiti kako su nastali romani i što je autorima bila inspiracija.

Veselimo se Vašem dolasku i ugodnom druženju uz Krunu Šafranića i prva dva nastavka njegove trilogije “Dejan Dobrinić i Čudnovati puteljak” (“Puteljkovi prijatelji” i “Invazija Puteljkovih neprijatelja”) te uz knjige “Hrvatsko plemstvo” i “Seks i glamur” autorice Ane Bukovac.