Novogodišnji stampedo

Design District Zagreb

1. prosinca u 21:00 do 1. siječnja 2017 u 2:00, u ulici Fra Grge Martića, 10000 Zagreb

KONCERT: Stampedo
DJ: Kristijan Frković Frx
Na samo Silvestrovo na Market u Martićevoj obrušit će se jedinstveni domaći Stampedo!

Stampedo je bend prisutan na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni još od 90-ih godina, a svojom su svirkom i pjesmama zaslužili epitet jedne od najveselijih i najplesnijih grupa s ovih prostora. Bend otpočetka predvodi originalna i prepoznatljiva pjevačica Ivanka Mazurkijević, dok je stvaranje autorskih pjesama zasluga Javora Jeića, isprva člana koncertne postave benda, a posljednjih godina svojevsrnog autora iz sjene. Stampedo su dosad objavili tri albuma s hitovima poput Fatamorgane, Samo zvijezda, Jadranske soli, Plaže snova, Disca tropicana i drugih… Uz njihove brze plesne ritmove i pamtljive melodične refrene, sjajna zabava je neizbježna!

Predgrupa Stampedu biti će novi, zabavni i otkačeni bend Roppongi Red. Nedavno su objavili prvi singl Sladak kao ti za izdavačku kuću Dallas Records. Njihov moto je “ljubav, iskrice i prljavi ritam”, a zvuk im se može opisati kao mješavina elektroničkih plesnih stilova. Biti će do izvrsni početak dočeka Nove godine.

Nakon što sa Stampedom uplovimo u dugoočekivanu 2017., nastavit ćemo plesati do jutra uz set iskusnog i svagda dobro raspoloženog DJ FRX-a, stare uzdanice Radija 101 iz njegovih najboljih dana, a dan-danas jednog od najboljih grijača plesnog podija u Zagrebu i šire! K tome, točno u ponoć slijedi spektakularno lansiranje konfeta iz svih trinaest kućica na Marketu u Martićevoj!

Dobrodošli ste!

 

(izvornik: Facebook stranica Design District Zagreb)