Dodjela nagrada “Ljetnoi književni izazov GKK 2017.”

Gradska knjižnica Kaštela

Dodjela nagrada u “Ljetnom književnom izazovu GKK 2017.” – jedinstveni projekt poticanja čitanja tijekom ljeta Gradske knjižnice Kaštela

Završna svečanost s dodjelom nagrada sudionicima ““Ljetnog književnog izazova Gradske knjižnice Kaštela 2017.” održat će se u utorak 10. listopada, s početkom u 19.30 sati u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu.

Sponzor glavnih nagrada je Naklada Ljevak, koja će najuspješnije ljetne čitače nagraditi vrijednim knjigama, dok će im GKK uručiti priznanja.

Dodjelu nagrada najboljim čitačima u kategorijama: “viši i niži razredi osnovne škole”, te “dječji vrtić” svojim će nastupom upotpuniti: Lana Rubelj, Nevena Kovač, Roko i Anton Jerkunica, dok će program voditi Roko Kraljević.

GKK je ove godine tijekom ljeta po četvrti put organizirala program poticanja čitanja za djecu i mlade pod naslovom “Ljetni književni izazov GKK – čitajte i osvojite nagrade!”, a što je jedinstveni projekt poticanja čitanja tijekom ljeta u kojega se svake godine uključuje sve veći broj djece.

Osnovni cilj “Ljetnog književnog izazova GKK” jest poticanje mlađih korisnika na čitanje tijekom ljeta.

Radujemo se vašem dolasku!