Promocija knjige “Naša žena” Tanje Mravak

Tanja Mravak

Izdavačka kuća Hena com poziva Vas u četvrtak, 01. veljače 2018., u 19:00 sati u cafe bar/klub Botaničar, Trg Marka Marulića 6, Zagreb na predstavljanje knjige Tanje Mravak Naša žena.

Sudjeluju:
Kruno Lokotar
Tanja Mravak

 

Tanja Mravak (Sinj, 1974). Živjela u Sinju, Zagrebu, Visu i Splitu. Uspješno savladala prepreke obrazovanja od osnovne škole do diplome. Radila mnoge poslove vezane uz odgoj i obrazovanje, vrt i okućnicu.

Prve priče objavila u časopisu Morsko prase. Publika na prvom javnom čitanju bile su ovce u reality showu Stado.org, radu Siniše Labrovića. Potom objavljivala u časopisima Tema, Zarez i Split Mind. Na Ekran pričama 2005. osvojila prvu nagradu. Pobijedila na natječaju Prozak 2010. Drugim se mjestom zadovoljila na Pričiginu 2010. Dva puta uvrštena u zbirku Najbolje hrvatske priče (2005. izbor Jagne Pogačnik i 2006. izbor Miljenka Jergovića.) Ponosi se i igrokazom Strah koji su polaznici Centra za autizam Split izveli na INKAZ-u. Za zbirku kratkih priča Moramo razgovarati (Algoritam, 2010.) dobila je nagradu Jutarnjeg lista za najbolju prozu u 2010. godini

 

 

 

 

 

izvornik: Facebook objava