Pedja Bajović donosi 3×3 stand up

Supercaffe

Devet utoraka, tri različite predstave, desetci dobrih fora, stotine smijehova 

U vremenu pandemije koronavirusa, epidemiološke mjere su značajno pogodile ekonomiju, a unutar nje je ponajviše stradala event industrija te je tijekom proljeća otkazano jako puno koncerata, predstava, festivala itd. Kroz ljeto se to nadomještalo maksimalnim brojem događaja na otvorenom, a mnogi izvođači i organizatori sada s bojazni dočekuju hladno jesenje vrijeme.

Ipak, jedan dio industrije zabave je pokazao ponajveću žilavost – stand up komedija! Čim su se nakon ukidanja karantene dopustila okupljanja, naši komičari s nogu krenuli su s manjim, pa onda sve većim, događajima na kojima su nasmijavali više nego zahvalnu publiku. Ovih dana svjedočimo ogromnom broju ponuđenih večeri stand up komedije širom grada, a nemalo njih je i u potpuno novim prostorima koji su konačno shvatili da je ovakav program vrlo atraktivan za postojeće i buduće goste.

Jedan od pokretača scene stand up komedije u Hrvatskoj, Pedja Bajović, tako se odlučio za jedan novi pothvat. On je početkom ove godine na svom mini-spektaklu obilježio 15 godina karijere i postojanja ovog žanra u nas, a kada se to trebalo zaokružiti turnejom po Hrvatskoj i šire, dogodila se korona!

“Kako stvari stoje, ova pandemija će potrajati još neko vrijeme!,” – kaže Pedja i nastavlja “Međutim, nema vremena za čekanje. Recimo da smo se za vrijeme karantene pomalo i bili „odmorili“ i sada nam se valja snaći u postojećim okolnostima”

Od sljedećeg tjedna, svakog utorka će prostor Supercaffea na Cvjetnom trgu biti okupljalište svih onih koji vole komediju koju pred njih donosi Pedja Bajović, kao i onih koji su sve ove godine njegovog rada to uspjeli propustiti. U devet tjedana, on će pred publiku po tri puta izaći sa svoje tri tematske predstave.

“Mislio sam ih poslati u mirovinu, nakon što sam ih početkom ove godine pretočio u jednu Best Of kompilacijsku predstavu, ako će to još malo pričekati. Vjerujem da će ovo doista biti i zadnje njihovo izvođenje! Ili se barem nadam.”

Pedja Bajović nam je poručio da je ovo samo priprema i zagrijavanje za nešto „jako veliko“, a što, kako ona sam kaže, na sreću neće imati veze s razvojem epidemiološke situacije s koronavirusom.
 
Od 13.10., pa onda svakog utorka od 20 sati, u Suppercaffeu u Preobraženjskoj 3, kreću po tri izvedbe svake od tri tematske predstave: S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA. Zbog epidemioloških mjera i olakšavanja kompletne procedure dolaska i boravka na ovim večerima, sva kupovina ulaznica obavlja se preko sustava Entrio na čijim web stranicama možete dobiti sve potrebne informacije

Više o eventima pronađite na Facebook eventu, ulaznice su dostupne u sustavu Entrio