H.E.J.T.E.R.I. s popustom

ZKM

ZEITGEIST-KOMAD KOJI JE VIŠE OD GENERACIJSKE PRIČE

Ovaj Zeitgeist-komad u režiji Judite Gamulin i prema tekstu Dine Pešuta govori o pripadnicima generacije milenijaca, rođenima za vrijeme socijalizma, odraslima u kapitalizmu, koji su sada u svojim 30-ima i zapravo bez jasnog cilja kamo idu i bez perspektive da će naći svoj put prema sigurnoj egzistenciji. U središtu priče su Roza, Mak, Sanjin i Paško, četvero prijatelja, postarijih milenijaca, hipstera koji pokušavaju odrasti, donijeti odluke i držati ih se u svijetu u kojem su granice, karijere i međuljudski odnosi toliko tekući da im gotovo cure kroz prste. Gdje prestaje mladost, pita se četvero prijatelja i jedan nepozvani gost u ovom zimskom afterpartiju.

Glume: Hrvojka Begović, Dado Ćosić, Ugo Korani, Katarina Bistrović Darvaš, Luka Bulović

UZ PROMO KOD JEDNOSTAVNO DO ULAZNICA S POPUSTOM

Predstava H.E.J.T.E.R.I, koprodukcija ZKM-a i umjetničke organizacije Ruper, od svoje premijere u siječnju 2020. do danas imala je gotovo stopostotnu posjećenost. Pogledajte i vi zašto je oduševila sve generacije gledatelja.

Za izvedbe 9, 10. i 11. ožujka uz promo kod HEJ3 ostvarite popust na ulaznice. Prilikom plaćanja ulaznica u našoj web trgovini kliknite na “Imam promotivni kod”, upišite HEJ3 i platite pojedinačnu ulaznicu 45 kuna.