Goranovo proljeće odsad na domeni goranovo.hr

SKU IGK

U drugoj pandemijskoj godini najstarija i najznačajnija hrvatska pjesnička manifestacija Goranovo proljeće nije mirovala. U okviru kalendarskog proljeća uspješno smo i uživo održali sve festivalske programe s brojnim domaćim i stranim pjesnicima i pjesnikinjama, dodijelili nagrade i nastavili suradnju s pjesničkom platformom Versopolis, dok je kraj godine rezerviran za lansiranje nove web-stranice.

Na domeni goranovo.hr od sada možete pronaći novosti vezane uz manifestaciju, njezine nagrade, projekte i programe, ali i bogatu arhivu iz pedesetosmogodišnje festivalske povijesti. Niz tekstualnih i vizualnih sadržaja prvi put je javno dostupno, uključujući kompletan izdavački plan, pregled festivalskih gostiju te foto-arhivu. Neka od izdanja SKUD-a Ivan Goran Kovačić na stranici možete besplatno preuzeti u PDF formatu ili čitati online.

Svi ljubitelji i ljubiteljice poezije i oni koji će to tek postati Goranovo proljeće sada mogu pratiti i virtualno te i sami svojim prilozima sudjelovati u izgradnji vrijedne digitalne arhive našeg pjesništva.