Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka mirišu na tiskarsku boju

Nakon niza peripetija slikovnica Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka  ugledala je svjetlo dana! Zahvaljujući brojnim donacijama građana i tvrtki te uz sufinanciranje sredstvima Grada Čakovca, Općina Nedelišće, Gornji Mihaljevec i Mala Subotica djeca nisu ostala razočarana jer trudili su se maksimalno istražiti povijest svog mjesta, kraja, običaja, legendi…ubaciti u priču Zmajčeka Pozojčeka i sve to literarno ukomponirati u poučnu priču! U udruzi Mlada pera odlučili su nikako ne razočarati djecu i usprkos svim nevoljama koje je sa sobom donijela korona kriza miris boje svježe tiskane slikovnice širi se Čakovcem, Međimurjem, Nardom, Krapinom, Pulom, Zagrebom, Bjelovarom, Velikim Pogancem, Zadrom, Osijekom…ma cijelom Hrvatskom!

Nosilo se danas na poštu u dvije runde omotnice sa slikovnicama za sve mlade autore osnovnoškolce koji su našli svoje mjesto u slikovnici. Neke su podijeljene jučer doslovce na putu iz tiskare, neke će biti podijeljene sutra uz kavu. Mladi pisci, slikovnice su na putu prema vama, bilo bi nam drago ako se netko i fotka sa slikovnicom pa nam pošalje fotku za objavu na stranici Udruge!

46 priča na 58 stranica  formata A4 uz ilustracije ili obrade crteža mladih autora maštovitog Marija Vadlje iz Fantasy Factory, ali i Gite i Gorana Radiković  te Hrvoja Levatića što je sve grafički pripremio Daniel Hampamer Kiga nalazi se u slikovnici Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka koju možete i vi nabaviti preko ovog linka!

Donosimo i par slika iz slikovnice da osjetite djelić čarolije jer dječja mašta ide ruku pod ruku s literarnom kreativnošću!