Otvorena izložba Pričigin narodu

Fotoklub Split

10. ožujka je u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvorena retrospektivna izložba povodom malog-velikog jubileja: 15. rođendana omiljenog nam Pričigina! Prisutnima su se prigodnim riječima obratili Maja Prgomet, predsjednica Fotokluba Split, Petar Filipić, dugogodišnji direktor Pričigina, Maja Vrančić, nova izvršna direktorica Pričigina, Patricija Horvat, nova umjetnička direktorica Pričigina i Ivica Puljak, gradonačelnik Splita koji je ujedno i otvorio izložbu.

Idejna začetnica izložbe je Viktorija Šižgorić Zorić, producentica i voditeljica komunikacija Pričigina, koja je zbog bolesti sinoć bila odsutna, ali su joj poslane iskrene zahvale prisutnih i želje za brz oporavak i što skorije priključenje pričiginskom timu.

U znak zahvale za sav doprinos i angažman  uručene su prigodne karikature idejnim začetnicima Pričigina –  Petru Filipiću i supruzi Renata Baretića koji je bio spriječen doći na otvorenje.

Izložba je realizirana uz podršku Ministarstva kulture i medija, Grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice grada Splita te je dio programa ”Redovni godišnji program udruge Fotoklub Split” koji se financira iz sredstava podrške Zaklade “Kultura nova”. Izložba u Fotoklubu Split ostaje otvorena do 26. ožujka i može se pogledati u radno vrijeme Galerije fotografije.