Natječaj galerije Modulor za izlaganje u 2025. godini

CEKATE

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor (za arhitekturu i dizajn) raspisuje natječaj za samostalne izložbe, kustoske koncepcije i problemske izložbe vezane za arhitekturu i dizajn te fotografiju. Natječaj je otvoren od 6.5. – 14.6.2024.

Prijava treba sadržavati:

– zamolbu za izlaganjem u 2025. godini
– potpisan životopis autora ili nosioca koncepcije izložbe s kontaktima
– koncept izlaganja
– popratnu dokumentaciju (katalozi, fotografije, ostalo)

Savjet Galerije u sastavu:
Ljubomir Miščević, Branka Hlevnjak, Lidija Butković Mićin – selekcionira sve pristigle prijave (do 14.6.2024. godine) tijekom druge polovice mjeseca lipnja;

Prihvaćene i odabrane prijedloge godišnjeg programa od strane Savjeta, Galerija prijavljuje na Natječaje za financiranje javnih potreba u kulturi (Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo te na Ministarstvo kulture i medija RH). Rezultati natječaja (Grada i Ministarstva kulture) poznati su početkom 2025. godine (obično u ožujku).

Preporuka:
Pogledajte izložbeni prostor prije prijave ili nazovite radi više informacija o tehničkim uvjetima za izlaganje; prostor nema postamenata, prolazan je, iz njega se ulazi u kazališnu dvoranu te je izlagački program uvjetovan prolaznošću prostora i velikim protokom ljudi.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na tel. 091 3027 412, a prijave se mogu poslati poštom ili mailom kao i osobno dostaviti do 14. lipnja 2024. godine.

Adresa:
Centar za kulturu Trešnjevka
Galerija Modulor (za Natječaj za izlaganje u 2025.)
Park Stara Trešnjevka 1, 10 000 Zagreb