Dočekajte Novu uz filmove

Kino Tuškanac

Dočekajte Novu u Tuškancu u društvu Caryja Granta, Marilyn Monroe, Kate Winslet i Jima Belushija u neodoljivim filmovima Howarda Hawksa i Woodyja Allena uz mnogo filmske glazbe, ukusnih zalogaja uz obaveznu čašu pjenušca u ponoć.

Dolazak u kino Tuškanac predviđa se od 20:30, a prva projekcija počinje u 21:30.

Ulaznica za filmski doček, uz člansku iskaznicu Filmskih programa, stoji 150 kuna, za sve ostale je 200 kuna, a mogu se kupiti na blagajni kina Tuškanac do 22. prosinca 2017.
Karte će se moći kupiti i od 27. do 29. prosinca od 10 do 17 sati u uredu Hrvatskog filmskog saveza, Tuškanac 1, iznad istoimenoga kina.
Za sve upite otvoreni su telefoni 4834 039 i 4848 771, te mobilni 091 4783700

Filmovi iz ciklusa:


Majmunska posla

Monkey Business, igrani, komedija, SAD, 1952

REŽIJA: Howard Hawks

ULOGE:
Cary Grant (Barnaby Fulton),
Ginger Rogers (Edwina Fulton),
Charles Coburn (Oliver Oxley),
Marilyn Monroe (Lois Laurel),
Hugh Marlowe (Hank Entwhistle)

SCENARIJ:
Ben Hecht,
Charles Lederer,
I.A.L. Diamond

FOTOGRAFIJA:
Milton R. Krasner

SADRŽAJ:

Barnaby Fulton je kemičar i istraživač koji pokušava naći formulu eliksira mladosti. Jedna od čimpanzi iz njegova laboratorija igrajući se, slučajno smiješa dobitnu kombinaciju. Barnaby je okusi te se, fizički i psihički, vrati u mladost. Odlazi u grad, nabavlja novu odjeću, auto i frizuru te provodi dan s privlačnom i mladom šefovom tajnicom Lois. I njegova supruga Edwina kod kuće također popije eliksir, počne se ponašati kao školarka i nazove bivšu simpatiju…

C/B, 97 MIN


Vrtuljak života

Wonder Wheel, igrani, 2017

REŽIJA: Woody Allen

ULOGE:
Kate Winslet (Ginny),
Jim Belushi (Humpty),
Juno Temple (Carolina),
Justin Timberlake (Mickey),
Max Casella (Ryan)

SCENARIJ:
Woody Allen

FOTOGRAFIJA:
Vittorio Storaro

SADRŽAJ:

Filmska priča je smještena u New York pedesetih godina prošloga stoljeća u zabavni park na Coney Islandu. Nekadašnja glumica Ginny radi kao konobarica, nesretno udana za operatera vrtuljka Humptyja. Ginny trenutno sreću nalazi u aferi s mladim Mickeyem, spasiteljem koji zapravo želi postati piscem. Njihov odnos se uzburka dolaskom Caroline, Humptyjeve kćeri koja bježi pred gangsterima, a kojoj za oko također zapne Mickey…

DRAMA, BOJA, 101 MIN


 

 

izvornik: mrežne stranice kina Tuškanac